Aantal personen:
Bereidingstijd:
1 el olie
1 geperst teentje knoflook
gesnipperd sjalotje
150 gr shiitakes (chinese paddestoelen)
1 literpak ‘Soup it!‘ rund- basissoep
of 1 liter pot kippenbouillon met vlees
3 mie nestjes
zout en peper
½ el Thaise vissaus (nampla)
75 gr spinazie blaadjes
2 el fijngesneden peterselie
Fruit in 1 el olie 1 geperst teentje knoflook en een gesnipperd sjalotje. Voeg 150 gr in reepjes gesneden shiitakes (chinese paddestoelen) toe en bak ze 2 min mee op hoog vuur. Schenk er 1 literpak ‘Soup it! rund-basissoep of 1 liter pot kippenbouillon met vlees bij en breng het tegen de kook aan. Voeg er 3 mie-nestjes aan toe en kook ze volgens de aangegeven tijd op het pak gaar. Breng de soep op smaak met zout, peper en ½ el Thaise vissaus (nam pla)
Roer er 75 gr spinazieblaadjes door en bestrooi met 2 el fijngesneden peterselie.
Bron/inzender:
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |